EW

EW Facility Services

 

EW is met ruim 3000 medewerkers één van de grootste schoonmaakdienstverleners van Nederland. De locaties van onze opdrachtgevers zijn vaak bijzonder: bijvoorbeeld een vijfsterren hotel, een dierentuin of een casino.

 

Bij EW kun je rekenen op: werken op een bijzondere locatie, bij jou in de buurt, voor een goed uurloon en werken op samen met jou afgestemde dagen.

 


Over EW 
Opdrachtgevers van EW zijn over het hele land verspreid. In iedere provincie van Nederland is er werk te vinden bij EW. Ook in Amsterdam en omgeving. Werk bij opdrachtgevers die een schone werkomgeving en een goede service belangrijk vinden voor hun gasten, medewerkers, bezoekers of patiënten. Wij zijn daarom op zoek naar betrokken mensen. Medewerkers die, om de hoge servicestandaard te kunnen leveren, verder gaan, verder dan anderen. Je verstaat je vak of bent bereid het te leren, en je hebt een dienstverlenende instelling: je bent gastbewust.

 

Vacatures

Kiezen voor EW betekent kiezen voor een gastbewuste schoonmaakdienstverlener. Een goede service vinden wij erg belangrijk. Service aan onze opdrachtgever. Maar ook aan de gast, medewerker, bezoeker of patiënt van deze opdrachtgever. En als medewerker van EW hebben jouw gedrag, houding en uitstraling hier een grote invloed op. Jij bepaald samen met je team hoe men de service van EW beleeft.

 

Medewerkers die wij zoeken zijn enthousiast, hebben een dienstverlenende instelling en vinden het leuk om in een team te werken. Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal is noodzakelijk. Ervaring in de schoonmaak is een voordeel maar hoeft niet.

EW heeft vacatures voor schoonmaakmedewerkers algemeen en schoonmaakmedewerkers hotel. Voor actuele vacatures kun je kijken op www.werkenbijew.nl.

 

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekend uurloon 
EW biedt uitstekende uurlonen conform de Schoonmaak CAO, een CAO die vaak beter is dan een aantal andere CAO’s in vergelijkbare functies. Je kunt het loon voor jouw leeftijd berekenen in de Loonmeter op www.werkenbijew.nl

Flexibele werktijden 
Je werktijden kun je afstemmen op je eigen situatie. Wij bieden flexibele werktijden.

Andere arbeidsvoorwaarden
Van EW ontvang je moderne bedrijfskleding. Je krijgt 8% vakantietoeslag en we kennen een spaarloonregeling. Daarnaast bieden wij onder werktijd verschillende opleidingen aan op diverse niveaus. Bij een fulltime dienstverband heb je 26 vakantiedagen.

Toeslagen in weekend 
Werken op zaterdag en zondag betalen wij uit conform CAO ad 
150%. Werken op feestdagen betalen wij uit ad 250%.

Kortom, ben je op zoek naar werk bij jou in de buurt, voor een goed uurloon, op samen met jou afgestemde dagen? Kom dan werken bij EW!

Informatie over vacatures en sollicitaties:

Website www.werkenbijew.nl 
Bel gratis 0800 39 39 39 1 
of mail naar werken@ew.nl


Vacatures voor NUG'ers

Vacatures EW

EW heeft vacatures voor schoonmaakmedewerkers algemeen en schoonmaakmedewerkers hotel. Voor actuele vacatures kun je kijken op www.werkenbijew.nl. Lees meer

terug