Goed Werk

In 1997 is uitzendonderneming Goed Werk van start gegaan. Goed Werk is opgericht door Elias Brahne, ondernemer en ervaringsdeskundige. Elias zette 26 jaar geleden zelf als vluchteling voet aan de grond in Nederland. Sindsdien heeft hij als ondernemer verschillende bedrijven opgezet en gerund. Waaronder Goed Werk Uitzendonderneming.

 

Partners van Goed Werk zijn Tempo Team en Vluchtelingenwerk. In de komende drie jaar wil Elias Brahne - in nauwe samenwerking met partner Tempo Team - enkele honderden vluchtelingen in de vier grote steden bemiddelen naar werk. Inmiddels is besloten ook andere groepen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Goed Werk voert ook begeleidings- en bemiddelingstrajecten uit voor opdrachtgevers als het Stadsdeel Zuidoost en DWI.

Bij Goed Werk wordt zoveel mogelijke een 'work-first' principe aangehangen, met andere woorden: er wordt getracht mensen gelijk aan een baan te helpen. Tijdens een proefperiode van 6 maanden kunnen werkgever en werknemer ervaring met elkaar opdoen.Tijdens deze proeftijd ontvangt de uitzendkracht niet alleen een marktconform salaris, maar ook begeleiding van Goed Werk bij het oplossen van voorkomende problemen (huisvesting, schulden enz.).


Vacatures voor NUG'ers

Vacatures Goed Werk

Goed Werk heeft diverse vacatures in de zorg, productie en facilitaire dienstverlening. Neem contact op met Goed Werk via 020-3656420 (vraag naar Elias of Heleen) of via info@goed-werk.nl. Lees meer

terug